24.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

La Casa de Papel: Το Netflix ανακοίνωσε το ΤΕΛΟΣ της σειράς!

Η επερχόμενη πέμπτη σεζόν του «La Casa de Papel» θα είναι και η τελευταία, όπως ανακοίνωσε και επίσημα το Netflix.

Γράφει η Τζωρτζίνα Ντούτση 

Ο πέμπτος κύκλος θα αποτελείται από 10 επεισόδια και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις 3 Αυγούστου σε Ισπανία, Δανία και Πορτογαλία.

Ο δημιουργός και παραγωγός της σειράς, Άλεξ Πίνα, ανεβάζει την αγωνία μας στα ύψη καθώς σε δήλωση του αναφέρει ότι η τελευταία σεζόν θα είναι «η πιο επική και συναρπαστική»!

«Μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς έπρεπε να διαλυθεί η συμμορία. Πώς έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση ο Professor. Πώς να προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ο 5ος κύκλος του La Casa de Papel. Ο πόλεμος γίνεται ακραίος, αλλά αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν», τονίζει ο Πίνα.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Ούρσουλα Κομπερό (Τόκιο), Άλβαρο Μόρτε (Ο Καθηγητής), Ιτζιάρ Ιτούνο (Λισαβώνα), Πέδρο Αλόνσο (Βερολίνο), Μιγκέλ Χερράν (Ρίο), Χάιμε Λορέντε (Ντένβερ), Έστερ Αθέμπο (Στοκχόλμη), Ενρίκε Άρθε (Αρτούρο), Ντάρκο Πέριτς (Ελσίνκι), Χόβικ Κουτσκεριάν (Μπογκοτά), Λούκα Πέρος (Μασσαλία), Μπελέν Κουέστα (Μανίλα), Φερνάντο Κάβο (Συνταγματάρχης Ταμάγιο), Ροντρίγκο ντε λα Σέρνα (Παλέρμο), Νάγουα Νίμρι (Επιθεωρητής Σιέρρα), Χοσέ Μανουέλ Πόγα και άλλοι.

Σημειώνεται ότι στο καστ της σειράς προστίθεται ακόμα ο Μιγκέλ Άνχελ Σιλβέστρε (Sky Rojo, Sense 8) και ο Πάτρικ Κριάντο (υποψήφιος για βραβείο Goya για τους ρόλους του στα La gran familia Española και Vivir sin permiso).

Στο σκηνοθετικό τιμόνι του La Casa De Papel Μέρος 5 βρίσκονται οι Χεσούς Κολμενάρ, Κόλντο Σέρρα και Άλεξ Ροντρίγκο.

La Casa de Papel Το netflix ανακοίνωσε το τέλος της σειράς



Τζωρτζίνα Ντούτση
Τζωρτζίνα Ντούτση
Δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός. Μετά τη θητεία μου στο μαγικό κόσμο των περιοδικών, μετακόμισα στο αχανές σύμπαν που λέγεται… διαδίκτυο να πληκτρολογώ… κατά ριπάς , μια συνήθεια που έγινε λατρεία. 

Όταν δεν γράφω κάποιο άρθρο πολιτισμού και ψυχαγωγίας, φοράω τα ακουστικά, ρυθμίζω τα μικρόφωνα και σας κρατάω συντροφιά με καλή μουσική. 

Στέκια μου οι μουσικές και θεατρικές σκηνές, οι κινηματογράφοι και σίγουρα οι διάδρομοι των βιβλιοπωλείων για το επόμενο αγαπημένο βιβλίο που θα ξεκοκαλίσω προτού βυθιστώ στην επόμενη νέα σειρά του Netflix.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ