17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

NETFLIX: Νέα Γαλλική πρωτότυπη σειρά με τίτλο Gone For Good

To Netflix ανακοινώνει μια νέα Γαλλική πρωτότυπη σειρά με τίτλο “Gone For Good”, μια προσαρμογή του best seller θρίλερ του Χάρλαν Κομπέν. 

Στη σειρά θρίλερ 5 επεισοδίων θα πρωταγωνιστούν οι
Φίνεγκαν Όλντφιλντ, Νικολά Ντουβοσέλ, Γκιγιόμ Γκουίξ, Γκαράνς Μαριγιέ.  Τη σκηνοθεσία θα υπογράψει ο Χουάν Κάρλος Μεντίνα. Ο Χάρλαν Κομπέν θα είναι διευθυντής παραγωγής της σειράς.
 

Σύνοψη:

Ο τριαντάρης Γκιγιόμ Λουκεζί (Φίνεγκαν Όλντφιλντ) νόμιζε ότι είχε ξεπεράσει τον τραγικό θάνατο των δύο πιο αγαπημένων του προσώπων:
της Σόνια (Γκαράνς Μαριγιέ), της πρώτης του αγάπης, και του Φρεντ (Νικολά Ντουβοσέλ), του αδελφού του.
Δέκα χρόνια μετά, η Ζουντί (Νεϊλά Αρζούν), η οποία με την αγάπη της έχει δώσει ξανά νόημα στη ζωή του, εξαφανίζεται ξαφνικά στην κηδεία της μητέρας του. Για να τη βρει, ο Γκιγιόμ έρχεται αντιμέτωπος με όλες τις αλήθειες που του έκρυψαν οι συγγενείς και οι φίλοι του, καθώς και με αυτές που εδώ και πολύ καιρό έχει αποφασίσει να αγνοεί. Για καλό (αλλά κυρίως) και για κακό.
 
Το Gone For Good είναι μια ακόμα συνεργασία του Χάρλαν Κομπέν και του Netflix, μετά την πολωνική σειρά Στα Δάση, τη βρετανική σειρά Ο Ξένος και την ισπανική σειρά El Inocente που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
 
“Το Netflix έχει υπάρξει εκπληκτικός συνεργάτης στην προσαρμογή των μυθιστορημάτων μου για διάφορες χώρες – και είμαι πολύ χαρούμενος που ετοιμάζει το ‘Gone For Good’ στη Γαλλία. Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με το απίστευτα ταλαντούχο καστ και το συνεργείο από τη Γαλλία”, δήλωσε ο παραγωγός και σεναριογράφος Χάρλαν Κομπέν.
 
Δήλωση του Νταμιέν Κουβρέρ, διευθυντή γαλλικών πρωτότυπων σειρών στο Netflix:
“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Χάρλαν Κομπέν και η Calt Studio φέρνουν αυτήν τη συγκλονιστική ιστορία στη Γαλλία. Το ‘Gone for Good’ έχει όλα τα χαρακτηριστικά των μοναδικών του θρίλερ στα οποία δείχνουν σταθερά προτίμηση τα μέλη μας”.
 

Σχετικά με το “Gone For Good”:

Καστ: Φίνεγκαν Όλντφιλντ (Marvin ou la belle éducation, Nocturama), Νικολά Ντουβοσέλ (Χαμένη Σφαίρα), Γκιγιόμ Γκουίξ (Ποια Νομίζεις ότι Είμαι, Αδίστακτοι), Γκαράνς Μαριγιέ (Raw), Νεϊλά Αρζούν, Γκρεγκουάρ Κολίν, Τομά Λεμαρκί
Σκηνοθεσία: Χουάν Κάρλος Μεντίνα (Μέσα από τα Μάτια τους)
Δημιουργία και σενάριο: Νταβίντ Ελκαΐμ και Βενσάν Πουαμιρό σε συνεργασία με τις Πολίν Γκενά, Νασίμ Μετάρ και Μαριόν Φεστρέ
Παραγωγή: Calt Studio (Ζαβιέ Ματιό)

Η παραγωγή της μίνι σειράς θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2020.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ YOUFLY.COM ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Χρήστος Χρήστου
Χρήστος Χρήστου
Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Αρθρογραφία σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και περάσματα από αίθουσες μοντάζ. Ιδανικά θα περιέγραφε έναν 7ο τελικό του NBA, κάποιο καθηλωτικό Grand Prix στο Interlagos ή αγώνα σνούκερ του Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Ασχολείται ιδιαιτέρως με το χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και φυσικά με το Netflix... Why Not?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ