21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

NETFLIX: Top 10 σειρές και ταινίες – Τρίτη 7 Ιουλίου

Το Youfly.com σας παρουσιάζει και σας προτείνει τις 10 δημοφιλέστερες σειρές και ταινίες του Netflix στην Ελλάδα σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου.
 
Δείτε περιγραφή και τρέιλερ των 10 δημοφιλέστερων σειρών και ταινιών, που παρακολουθούν οι περισσότεροι Έλληνες σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου.
 
Μάλιστα για να το κάνουμε ακόμα πιο ενδιαφέρον, θα ξεκινήσουμε από το νούμερο 10 και θα φτάσουμε στο νούμερο 1, με βάση την απήχηση των εν λόγω σειρών ή ταινιών.
Όσον αφορά στις κριτικές, μη ξεχνάτε ότι και εσείς οι ίδιοι μπορείτε να γράψετε τις κριτικές σας στην ιστοσελίδα μας, κάτω από κάθε σειρά ή ταινία του Netflix που παρακολουθείτε. Με αυτό τον τρόπο βοηθάτε και τους υπόλοιπους χρήστες να επιλέξουν τι να παρακολουθήσουν.
 
Πάμε λοιπόν να τις δούμε όλες από το 10 έως το 1!

Top 10 netflix

10. Bumblebee

Από το 1987 που έφυγε από τους Ντισέπτικον, ο Μπάμπλμπι κρύβεται στη Γη. Όταν όμως πιάνει φιλίες με μια θλιμμένη έφηβη, οι εχθροί του παλιού Beetle τον κυνηγούν. 

9. Cable Girls

“Cable Girls” Στη Μαδρίτη του ’20, τέσσερις γυναίκες στον Εθνικό Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών κάνουν την επανάστασή τους, αντιμέτωπες με ειδύλλια, φιλίες και τον σύγχρονο χώρο εργασίας.
Προσπαθώντας να ξεφύγει από το παρελθόν, η Alba ξεκινά μια δουλειά που εργάζεται ως τηλεφωνήτρια το 1928 στη Μαδρίτη κάτω από μια ψεύτικη ταυτότητα. Η αποφυγή του παρελθόντος, ωστόσο, αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη καθώς συνειδητοποιεί ότι το παρελθόν είναι αυτό που δημιουργεί το μέλλον με φίλους, εραστές και συναισθήματα.
 

8. Savages

Όταν ένα μεξικάνικο καρτέλ μπλέκεται στις δουλειές τους στην Καλιφόρνια και απάγει την κοινή φιλενάδα τους,ο Μπεν και ο Τσον δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια.

7. Desperados

Στην ταινία Desperados όταν η ρομαντική Γουές στέλνει μεθυσμένη ένα ντροπιαστικό email, πηγαίνει στο Μεξικό με τις κολλητές της για να το σβήσει προτού το διαβάσει το νέο της αμόρε.

6. Safe House

Ο Ματ Ουέστον, ένας νεαρός πράκτορας της CIA, αναλαμβάνει να μεταφέρει ένα επικίνδυνο εγκληματία σε ένα ασφαλέστερο μέρος, όταν το καταφύγιο του δέχεται επίθεση.

5. 365 DAYS

Στην ταινία 365 DNI ένα στέλεχος εταιρείας παγιδευμένο σε μια αδιάφορη σχέση πέφτει θύμα ενός αρχιμαφιόζου που την φυλακίζει και της δίνει έναν χρόνο για να τον ερωτευτεί.
Ο Massimo είναι μέλος της μαφίας της Σικελίας και η Laura είναι διευθυντής πωλήσεων. Εκείνη δεν περιμένει ότι σε ένα ταξίδι στη Σικελία προσπαθώντας να σώσει τη σχέση της, ο Massimo θα την απαγάγει και θα της δώσει 365 ημέρες για να ερωτευτεί μαζί του.

4. Snowpiercer

Στη σειρά Snowpiercer η Γη έχει παγώσει. Οι επιζώντες ζουν σ’ ένα τεράστιο τρένο και κάνουν το γύρο του πλανήτη, προσπαθώντας να συνυπάρξουν εν μέσω μιας εύθραστης ισορροπίας.

3. Unsolved Mysteries

Αληθινές υποθέσεις ανεξήγητων εξαφανίσεων, σοκαριστικοί φόνοι και παραφυσικά φαινόμενα δίνουν τροφή σε αυτήν την καθηλωτική αναβίωση της θρυλικής σειράς ντοκιμαντέρ.
12 νέα επεισόδια βασισμένα στις εμπειρίες ανθρώπων που έχουν ζήσει απίστευτες καταστάσεις Πέρα από τους αστυνομικούς και τους δημοσιογράφους, οι οικογένειες δίνουν στοιχεία και κατονομάζουν υπόπτους, ελπιζοντας ότι κάποιος θα μπορέσει να λύσει το μυστήριο.

2. Dark

Στη δραματική σειρά, “Dark” η εξαφάνιση ενός παιδιού οδηγεί τέσσερις οικογένειες σε ένα μανιώδες κυνήγι απαντήσεων, καθώς ξετυλίγουν ένα ασύλληπτο μυστήριο που απασχολεί τρεις γενιές.

1. Warrior Nun

Μια ορφανή έφηβη ξυπνά στο νεκροτομείο και ανακαλύπτει ότι έχει τις υπερδυνάμεις του εκλεκτού Κομιστή μιας μυστικής σέκτας μοναχών που κυνηγούν δαίμονες.

Επιμέλεια: Χρήστος Χρήστου

Χρήστος Χρήστου
Χρήστος Χρήστου
Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Αρθρογραφία σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και περάσματα από αίθουσες μοντάζ. Ιδανικά θα περιέγραφε έναν 7ο τελικό του NBA, κάποιο καθηλωτικό Grand Prix στο Interlagos ή αγώνα σνούκερ του Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Ασχολείται ιδιαιτέρως με το χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και φυσικά με το Netflix... Why Not?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ