15.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

NETFLIX: Ανακοινώνει τη δεύτερη σεζόν της σειράς Μέσα στη Νύχτα

Με την κυκλοφορία ενός συναρπαστικού teaser με το καστ, το Netflix ανακοίνωσε τη δεύτερη σεζόν της σειράς Μέσα στη Νύχτα (Into the Night).

Το Μέσα στη Νύχτα αφηγείται την ιστορία διάσωσης της ανθρωπότητας ενόψει μιας κοσμικής καταστροφής που συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας αεροπορικής πτήσης από τις Βρυξέλλες.

Το Netflix ανακοίνωσε χθες τη δεύτερη σεζόν αυτού του συγκλονιστικού θρίλερ.

Δήλωση του δημιουργού και σεναριογράφου Τζέισον Τζορτζ: Ενθουσιαστήκαμε με την απήχηση που είχε το “Μέσα στη Νύχτα” σε όλο τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω δημοσίως ότι θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν. Είναι εκπληκτικό να βλέπεις τους φαν από όλο τον κόσμο να ταυτίζονται με τους επιβάτες και το πλήρωμα της διεθνούς Πτήσης 21 της BE. Χαιρόμαστε πολύ που το ταξίδι τους θα συνεχιστεί.

 

Επιμέλεια : Χρήστος Χρήστου

Χρήστος Χρήστου
Χρήστος Χρήστου
Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Αρθρογραφία σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και περάσματα από αίθουσες μοντάζ. Ιδανικά θα περιέγραφε έναν 7ο τελικό του NBA, κάποιο καθηλωτικό Grand Prix στο Interlagos ή αγώνα σνούκερ του Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Ασχολείται ιδιαιτέρως με το χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και φυσικά με το Netflix... Why Not?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ