14.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

NETFLIX: Φέρνει τη νέα Βελγική σειρά Soil

Το NETFLIX συνεργάζεται με τη Lumiere και την SBS Belgium για να φέρει τη νέα Βελγική σειρά ”Soil” στις οθόνες των θεατών παγκοσμίως. 

Το αρχικό σενάριο βασίζεται σε μια ιδέα των Ζουζού Μπεν Τσίκα, Ντρις Χέινεμαν και Γουένς Καπέλ.

 
Τη σειρά θα σκηνοθετήσουν οι Βέλγοι σκηνοθέτες και σεναριογράφοι Αντίλ Ελ Αρμπί και Μπιλάλ Φαλάχ (Bad Boys For Life) μαζί με τον Ματιέ Μόρτελμανς (Μονάδα 42, Gent West, Vermist).
 
Το Netflix συνεργάζεται με την εταιρεία παραγωγής Lunanime (μέλος του Ομίλου Lumiere) και τη SBS Belgium για να παρουσιάσει την πρεμιέρα της σειράς Soil στα μέλη του Netflix παγκοσμίως, εκτός από το Βέλγιο, τη Γερμανία και τις γερμανόφωνες Αυστρία και Ελβετία, όπου η σειρά θα είναι διαθέσιμη στο Netflix αφού πρώτα εμφανιστεί στα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.
 
Όταν ένας Μουσουλμάνος πεθαίνει στο Βέλγιο η οικογένειά του αντιμετωπίζει το εξής δίλημμα: “Να τον θάψουμε εδώ ή να τιμήσουμε την τελευταία του επιθυμία και να τον μεταφέρουμε στο μέρος που γεννήθηκε”; Ο νεαρός Ισμαήλ “Σμάιλ” Μπουλασμούμ, ο οποίος κληρονομεί μαζί με την αδελφή του την επιχείρηση επαναπατρισμού του πατέρα του, βρίσκει τη λύση: να φέρουν χώμα από το Μαρόκο και να τον θάψουν σε αυτό. Θα ξεκινήσουμε μια επιχείρηση με το έδαφος! Χωρίς να το καταλάβουν όμως, ανοίγουν το “φέρετρο” της Πανδώρας.

 

Το Soil είναι μια δραματική σειρά μυθοπλαστικού χαρακτήρα 8 επεισοδίων, την παραγωγή της οποίας αναλαμβάνει ο Ζαν Ντε Κλερκ της Lunanime, μέλος του Ομίλου Lumière. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Γιασίν Ουέκ (“GR5”), Σαρλότ Ντε Μπρουν (“Οι Δώδεκα”), Μπάρμπαρα Σαραφιάν (“Gevoel Voor Tumor”), Τομ Βερμίρ (“Οι Δώδεκα”), Ρέινχιλντε Ντεκλίρ (“Beau Séjour”), Σαΐντ Μπουμαζούγκε (“Patser”), Μουράντ Ζεγκουέντι (“Gina & Chantal”), Αχλάμ Τεγκαντουίνι (“Hoodie”), Ντρις Χέινεμαν (“Bevergem”), Γουόρντ Κέρεμανς (“Penoza”), Έμιλι Ντε Ρου (“16+”) και Γουένς Καπέλ (“Bevergem”).

 
Δήλωση των σκηνοθετών Αντίλ Ελ Αρμπί και Μπιλάλ Φαλάχ: “Το ‘Soil’ διηγείται μια πολύ γνώριμη ιστορία σε όλους εμάς τους Μουσουλμάνους και Μαροκινούς, και την ίδια στιγμή διαθέτει οικουμενικό χαρακτήρα λόγω των θεμάτων της οικογένειας και του πένθους που θίγει. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να γυρίσουμε τη σειρά εδώ στο Βέλγιο μετά την περιπέτειά μας στο Χόλιγουντ. Έχουμε ένα φανταστικό καστ, ένα εξαιρετικό σενάριο και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε για το ‘Soil’. Ανυπομονούμε να γυρίσουμε στην πόλη από όπου όλα άρχισαν: τις Βρυξέλλες”.
 
Δήλωση της Λίνα Μπρουνίους, Διευθύντριας Συμπαραγωγών και Αγορών του Netflix: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Lumière και τη SBS Belgium για να παρουσιάσουμε τη νέα βελγική σειρά ‘Soil’ στο Netflix. Οι Αντίλ Ελ Αρμπί και Μπιλάλ Φαλάχ και η ομάδα της Lumière είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε το καλλιτεχνικό τους όραμα στα μέλη μας σε όλο τον κόσμο”.
 
Δήλωση του Ζαν Ντε Κλερκ και της Μαρίκε Μουσελάρς της Lumière: “Η Lumière και το Netflix έχουν υπάρξει συνεργάτες από την πρώτη στιγμή που το Netflix άρχισε να παρουσιάζει παραγωγές της Μπενελούξ. Μετά από την επιτυχημένη συνεργασία μας στον τομέα της διανομής, είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με την πρώτη μας συμπαραγωγή. Αν και γυρισμένο στο Βέλγιο, το ‘SOIL΄ είναι μια οικουμενική ιστορία για την οικογένεια και τις ρίζες, και με το Netflix ως συνεργάτη μας είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να παρουσιάσουμε το ‘SOIL’ σε ένα πραγματικά παγκόσμιο κοινό”.
 

Το Soil (Grond) είναι μια παραγωγή της Lumière για το VIER (SBS) σε συνεργασία με το Netflix, το Telenet και με την υποστήριξη του Προγράμματος Media της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Δημιουργική Ευρώπη, του Flanders Audiovisual Fund/Mediafund, του Screen Brussels και του Belgian Tax Shelter (Lum.Invest & BNP Paribas Fortis Film Finance).

 
Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο δίκτυο VIER και θα είναι διαθέσιμη στο Netflix παγκοσμίως 6 μήνες μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, ενώ επίσης θα είναι διαθέσιμη και στο Telenet στο Βέλγιο.
 
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ YOUFLY.COM ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
 
Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ