22.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

NETFLIX: Top 10 σειρές και ταινίες – Τετάρτη 1 Ιουλίου

Το Youfly.com σας παρουσιάζει και σας προτείνει τις 10 δημοφιλέστερες σειρές και ταινίες του Netflix στην Ελλάδα για σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου. Καλό μήνα! 
 
Δείτε τη περιγραφή και το τρέιλερ των Top 10 σειρών και ταινιών, που παρακολουθούν οι περισσότεροι Έλληνες σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου, για την εβδομάδα που βρίσκεται στα μέσα της.
 
Για να το κάνουμε ακόμα πιο ενδιαφέρον, θα ξεκινήσουμε από το νούμερο 10 και θα φτάσουμε στο νούμερο 1, με βάση την απήχηση των εν λόγω σειρών ή ταινιών.

Όσον αφορά στις κριτικές, μη ξεχνάτε ότι και εσείς οι ίδιοι μπορείτε να γράψετε τις κριτικές σας στην ιστοσελίδα μας, κάτω από κάθε σειρά ή ταινία του Netflix που παρακολουθείτε. Με αυτό τον τρόπο βοηθάτε και τους υπόλοιπους χρήστες να επιλέξουν τι να παρακολουθήσουν.

Πάμε λοιπόν να τις δούμε όλες από το 10 έως το 1!

10. “Lost Bullet” 

Στην ταινία Lost Bullet ένας εγκληματίας μηχανικός αυτοκινήτων αναγκάζεται να φτιάχνει τα αυτοκίνητα των μπάτσων ταχύτερα για τις αστυνομικές καταδιώξεις. O κίνδυνος καταφθάνει γρήγορα.

9. 13 Reasons Why – Σεζόν 4

Το 13 Reasons Why, είναι μια αμερικανική σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2007 από τον Τζέι Άσερ και προσαρμόστηκε από τον Μπράιαν Γιόρκεϋ για το Netflix.
 
Η Νταϊάνα Σον και ο Μπράιαν Γιόρκεϋ είναι συν-σεναριογράφοι της σειράς.
 
Καθώς η τάξη του Liberty High School προετοιμάζεται για αποφοίτηση, αναγκάζονται να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους.

8. “Floor is Lava”

Στη σειρά Floor is Lava ένα παιχνίδι που παίζεται στα σαλόνια όλου του κόσμου. Oι διαγωνιζόμενοι πρέπει να περάσουν εμπόδια χωρίς να πέσουν μέσα στη λάβα.

Ομάδες διαγωνίζονται γυρνώντας σε διάφορα δωμάτια με λάβα. Έτσι πηδάνε από καρέκλες, κρέμονται από κουρτίνες και αιωρούνται από πολυελαίους για να μην ακουμπήσουν στη λάβα.

7. “Venom”

Ένας δημοσιογράφος μάχεται έναν τρελό επιστήμονα σε μια μάχη για τη ζωή του μετά τη συγχώνευση με μια εξωγήινη αλλοδαπή συμβίωση που του δίνει αξιοσημείωτες υπερδυνάμεις.

6. “The Order – Σεζόν 2”

Στη σειρά The Order ψάχνοντας εκδίκηση για τον θάνατο της μητέρας του, ένας φοιτητής μπαίνει σε ένα μυστικό τάγμα. Bρίσκεται στη μέση ενός πολέμου μεταξύ λυκανθρώπων και σκοτεινών μάγων.

5. “Feel the Beat”

Στην ταινία Feel the Beat έχοντας αποτύχει στο Μπρόντγουεϊ, η Έιπριλ επιστρέφει στην πόλη της και ξεκινάει απρόθυμα να εκπαιδεύει μια ομάδα από αουτσάιντερ κορίτσια για έναν διαγωνισμό χορού.

4. “Eurovision”

Δύο τραγουδιστές από μια μικρή πόλη, κυνηγούν τα όνειρα τους σε έναν παγκόσμιο μουσικό διαγωνισμό, όπου ο υψηλός ανταγωνισμός, οι αντίπαλοι και τα ατυχήματα στη σκηνή δοκιμάζουν το δεσμό τους.

3. “Snowpiercer”

Στη σειρά Snowpiercer η Γη έχει παγώσει. Οι επιζώντες ζουν σ’ ένα τεράστιο τρένο και κάνουν το γύρο του πλανήτη, προσπαθώντας να συνυπάρξουν εν μέσω μιας εύθραστης ισορροπίας.

2. “365 Days”

Στην ταινία 365 DNI ένα στέλεχος εταιρείας παγιδευμένο σε μια αδιάφορη σχέση πέφτει θύμα ενός αρχιμαφιόζου που την φυλακίζει και της δίνει έναν χρόνο για να τον ερωτευτεί.

Ο Massimo είναι μέλος της μαφίας της Σικελίας και η Laura είναι διευθυντής πωλήσεων. Εκείνη δεν περιμένει ότι σε ένα ταξίδι στη Σικελία προσπαθώντας να σώσει τη σχέση της, ο Massimo θα την απαγάγει και θα της δώσει 365 ημέρες για να ερωτευτεί μαζί του.

1. “Dark – Σεζόν 3”

Στη δραματική σειρά, “Dark” η εξαφάνιση ενός παιδιού οδηγεί τέσσερις οικογένειες σε ένα μανιώδες κυνήγι απαντήσεων, καθώς ξετυλίγουν ένα ασύλληπτο μυστήριο που απασχολεί τρεις γενιές.

Καλή Απόλαυση! 

Youfly.com Team

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ