14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Homemade»: Η ταινία του Netflix για την καραντίνα από καταξιωμένους δημιουργούς


Καταξιωμένοι σκηνοθέτες και ηθοποιοί από διαφορετικές χώρες ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πρότζεκτ με τίτλο «Homemade» για το παγκόσμιο lockdown που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού.

Πρόκειται για μία ανθολογία 17 μικρού μήκους ταινιών της οποίας τα δικαιώματα απέκτησε το Netflix.

Το πρότζεκτ ήταν μια ιδέα των Χιλιανών δημιουργών (και αδερφών) Χουάν Ντε Ντίος και Πάμπλο Λαραΐν οι οποίοι θέλησαν να στείλουν ένα ηχηρό παγκόσμιο μήνυμα για τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή λόγω της πανδημίας, επιστρατεύοντας σημαντικά ονόματα δημιουργών, κινηματογραφιστών και ηθοποιών.

Μεταξύ αυτών είναι οι: Πάολο Σορεντίνο, Σεμπαστιάν Λέλιο, Ντέιβιντ Μακένζι, Μάγκι Τζίλενχαλ, Κρίστεν Στιούαρτ, Γκούριντερ Τσάντα, Ναντίν Λαμπακί, Ναόμι Καβάσε, Άνα Λίλι Αμιρπουρ, Ρέιτσελ Μόρισον, κ.ά.

Την παραγωγή του «Homemade» ανέλαβε η The Apartment Company, ενώ το πρότζεκτ θα προβληθεί στο Netflix όλο μαζί, ως μία μεγάλου μήκους ταινία, από τις 30 Ιουνίου.

Το πρώτο τρέιλερ ήδη κυκλοφόρησε και μπορείτε να το δείτε αμέσως παρακάτω.

Τζωρτζίνα Ντούτση 
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ YOUFLY.COM ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Τζωρτζίνα Ντούτση
Τζωρτζίνα Ντούτση
Δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός. Μετά τη θητεία μου στο μαγικό κόσμο των περιοδικών, μετακόμισα στο αχανές σύμπαν που λέγεται… διαδίκτυο να πληκτρολογώ… κατά ριπάς , μια συνήθεια που έγινε λατρεία. 

Όταν δεν γράφω κάποιο άρθρο πολιτισμού και ψυχαγωγίας, φοράω τα ακουστικά, ρυθμίζω τα μικρόφωνα και σας κρατάω συντροφιά με καλή μουσική. 

Στέκια μου οι μουσικές και θεατρικές σκηνές, οι κινηματογράφοι και σίγουρα οι διάδρομοι των βιβλιοπωλείων για το επόμενο αγαπημένο βιβλίο που θα ξεκοκαλίσω προτού βυθιστώ στην επόμενη νέα σειρά του Netflix.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ