19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

NETFLIX: Ετοιμάζεται η πρώτη Ολλανδική ταινία της πλατφόρμας

Το Netflix και η εταιρεία παραγωγής Fiction Valley ανακοίνωσαν τη πρώτη Ολλανδική ταινία.

Με βάση της πληροφορίες που έρχονται από τη συνδρομητική πλατφόρμα, το όνομα αυτής θα είναι “Ares” και είναι γυρισμένη στο Άμστερνταμ.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει το βραβευμένο με Golden Calf δίδυμο Σέιντι Ελ-Χάμους και Γερούν Σχόλτεν βαν Άσχατ. Ο Σέιντι Ελ-Χάμους θα υπογράψει επίσης τη σκηνοθεσία της ταινίας.
 
Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Ρίτσι Ριτς και τον αγώνα του να γίνει ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης της χιπ-χοπ στην Ολλανδία. Ένα βράδυ πέφτει θύμα βίαιης ληστείας από μια ομάδα εφήβων και χάνει ό,τι πολυτιμότερο έχει στην κατοχή του: ένα ακριβό ρολόι.
Όταν όμως εικόνες από την εξευτελιστική ληστεία γίνονται viral, η πολύτιμη φήμη του Ρίτσι υφίσταται πλήγμα. Θα μπορέσει ο Ρίτσι να ξαναφτιάξει την εικόνα του ή η καριέρα του θα τελειώσει εδώ;
 
Η Λίνα Μπρουνίους, Διευθύντρια Συμπαραγωγών και Αγορών του Netflix, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την πρώτη ολλανδική ταινία του Netflix σε συνεργασία με τη Fiction Valley.
Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους υπερταλαντούχους δημιουργούς Σέιντι Ελ-Χάμους και Γερούν Σχόλτεν βαν Άσχατ και να ζωντανέψουμε τη διασκεδαστική ιστορία του Ρίτσι Ριτς”.

 Ο σκηνοθέτης Σέιντι Ελ-Χάμους, ανέφερε: “Ως νέοι σκηνοθέτες, νιώθουμε μεγάλη τιμή που δημιουργούμε την πρώτη ολλανδική ταινία του Netflix. Η συνεργασία με το Netflix μάς δίνει την ευκαιρία να κάνουμε μια ταινία για ένα μεγαλύτερο και παγκόσμιο κοινό”.

Η ταινία είναι μια καταιγιστική αστυνομική ιστορία με κωμικά στοιχεία και θέμα τη σύγχρονη εμμονή για το κύρος και την επιτυχία. Δήλωση του Γερούν Σχόλτεν βαν Άσχατ: “Η ταινία εξετάζει την πάλη ανάμεσα σε αυτό που είμαστε και αυτό που θέλουμε να γίνουμε σε έναν κόσμο, όπου η διαδικτυακή μας ταυτότητα είναι υψίστης σημασίας. Όλοι φαίνεται πως πάσχουν από μια χρόνια διαταραχή αναγνώρισης”.
 
Ενώ τέλος, η Ανεμίκε βαν Φλιτ, καλλιτεχνική διευθύντρια και παραγωγός της Fiction Valley, ανέφερε χαρακηριστικά: “Είμαι απίστευτα περήφανη που το Netflix επέλεξε να συνεργαστεί με τη Fiction Valley για την πρώτη του ολλανδική ταινία. Ανυπομονούμε συνεργαστούμε μαζί του”.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κατσαρίδης

Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Δημοσιογράφος και Διευθυντής του Youfly.com. Αρθρογράφος στο Youfly.com στην στήλη «Kats me, If you can». Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ στην εκπομπή Fay's Time, με την Φαίη Σκορδά, στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Λατρεύω τα ταξίδια, τα βιβλία, τον αθλητισμό και το θέατρο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ