20.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

NETFLIX: Top 10 σειρές και ταινίες – Δευτέρα 25 Μαΐου

Το Youfly.com σας παρουσιάζει και σας προτείνει τις 10 δημοφιλέστερες σειρές και ταινίες του Netflix στην Ελλάδα για σήμερα Δευτέρα 25 Μαΐου.
 
Δείτε τη περιγραφή και το τρέιλερ των Top 10 σειρών και ταινιών, που παρακολουθούν οι περισσότεροι Έλληνεςσπό σήμερα Δευτέρα 25 Μαΐου για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελεί σήμερα η είσοδος -τριών- νέων σειρών στο ελληνικό Top 10!

Για να το κάνουμε ακόμα πιο ενδιαφέρον, θα ξεκινήσουμε από το νούμερο 10 και θα φτάσουμε στο νούμερο 1, με βάση την απήχηση των εν λόγω σειρών ή ταινιών.

Όσον αφορά στις κριτικές, μη ξεχνάτε ότι και εσείς οι ίδιοι μπορείτε να γράψετε τις κριτικές σας στην ιστοσελίδα μας, κάτω από κάθε σειρά ή ταινία του Netflix που παρακολουθείτε. Με αυτό τον τρόπο βοηθάτε και τους υπόλοιπους χρήστες να επιλέξουν τι να παρακολουθήσουν.

Πάμε λοιπόν να τις δούμε όλες από το 10 έως το 1!

10. “Too Hot to Handle”

Η σειρά του Netflix “Too Hot to Handle” είναι ένα ριάλιτι παιχνίδι γνωριμιών.

Στις ακτές του παραδείσου, πανέμορφοι εργένηδες γνωρίζονται και συναναστρέφονται. Όμως, για να κερδίσουν το βραβείο των 100.000 δολαρίων πρέπει να απέχουν από το σεξ.

Η άποψη μας για το “Too Hot to Handle“.

9. “The Wrong Missy”

Στην αισθηματική κωμωδία “The Wrong Missy” o Τιμ νομίζει ότι κάλεσε τη γυναίκα των ονείρων του σε επαγγελματική εκδρομή στη Χαβάη, αλλά καταλαβαίνει αργά ότι έστειλε μήνυμα σε κάποια από ένα αποτυχημένο ραντεβού στα τυφλά, στη “Λάθος Μίσι”.

8. “Dynasty”

Στη σειρά Dynasty, οι Κάριγκτον και οι Κόλμπι καυγαδίζουν για τον έλεγχο της περιουσίας και των παιδιών τους, σ’ αυτό το σύγχρονο ριμέικ της εμβληματικής σαπουνόπερας.

7. “Inhuman Resources”

Στην σειρά Inhuman Resources ο Αλέν Ντελάμπρ, άνεργος στα 57, δελεάζεται από μια καλή θέση εργασίας. Τα βρίσκει όμως σκούρα, όταν συνειδητοποιεί ότι είναι πιόνι σε ένα σκληρό επιχειρηματικό παιχνίδι.

6. “Control Z”

Στη σειρά Control Z, η απομονωμένη αλλά παρατηρητική Σοφία προσπαθεί να ξεσκεπάσει την ταυτότητα ενός χάκερ που αρχίζει να αποκαλύπτει μυστικά μαθητών ενός ολόκληρου σχολείου.

5. “Sweet Magnolias”

Στη σειρά Sweet Magnolias οι αχώριστες φίλες Μάντι, Χέλεν και Ντέινα Σου στηρίζουν η μία την άλλη και προσπαθούν να συνδυάσουν σχέσεις, οικογένεια & καριέρα, στη μικρή πόλη του Νότου Σερένιτι.

4. “History 101”

Στο ντοκιμαντέρ History 101 γραφήματα και αρχειακά πλάνα παραδίδουν μίνι μαθήματα Ιστορίας για πρωτοποριακές επιστημονικές καινοτομίες, κοινωνικά κινήματα και συνταρακτικές ανακαλύψεις.

3. “Rick and Morty”

Στην σειρά Rick and Morty Ο λαμπρός, αλλά μεθυσμένος επιστήμονας Ρικ αρπάζει τον ευέξαπτο έφηβο εγγονό του, Μόρτι, και τον οδηγεί σε άγριες περιπέτειες σε άλλους κόσμους και παράλληλες διαστάσεις.

2. “White Lines”

Στη σειρά White lines η Ζόι Γουόκερ αφήνει πίσω την ήσυχη ζωή της για να ερευνήσει την εξαφάνιση του αδελφού της στην Ίμπιζα και σύντομα οδηγείται στην παρακμή και τον κίνδυνο.

1. “The Last Dance”

Το ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων του Netflix The Last Dance δίνει έναν οριστικό απολογισμό της καριέρας του Michael Jordan και του Chicago Bulls και όσα συνέβησαν στο εσωτερικό των Bulls τη σεζόν 1997-1998.

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, Jason Hehir, καταγράφει ένα από τα σπουδαιότερα είδωλα και μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία του αθλητισμού.

Επίσης παρουσιάζει ακυκλοφόρητα πλάνα από τη σεζόν 1997-98 όταν η ομάδα διεκδικούσε το έκτο της πρωτάθλημα NBA σε οχτώ χρόνια.

Καλή απόλαυση, όποια κι αν επιλέξετε!

Αλέξανδρος Κατσαρίδης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ YOUFLY.COM ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Δημοσιογράφος και Διευθυντής του Youfly.com. Αρθρογράφος στο Youfly.com στην στήλη «Kats me, If you can». Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ στην εκπομπή Fay's Time, με την Φαίη Σκορδά, στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Λατρεύω τα ταξίδια, τα βιβλία, τον αθλητισμό και το θέατρο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ