21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

NETFLIX: Too Hot To Handle… γενικότερα

Eν μέσω καραντίνας, πανδημίας, εγκλεισμού και άλλων τινών κι ενώ αποχαυνωμένοι παρακολουθούσαμε την τέταρτη σεζόν του Casa De Papel έσκασε μύτη στο Netflix το νέο ριάλιτι σχέσεων Too Hot To Handle.

Ήταν 17 Απριλίου όταν στις οθόνες μας, έσκασε μύτη ένα ριάλιτι σχέσεων διαφορετικό από τα συνηθισμένα και μέσα σε δύο μέρες το Too Hot To Handle μπήκε στα πιο δημοφιλή και μέχρι και σήμερα δεν λέει να το κουνήσει… ρούπι. 

Σ έναν επίγειο παράδεισο – κοινότυπο αλλά πραγματικό – σε μία υπερπολυτελή βίλα στο Μεξικό – οκτώ κορίτσια και επτά αγόρια  – κυκλοφορούν ημίγυμνα στην πισίνα, περιφέροντας την τεστοστερόνη και την επαναστατημένη τους libido χωρίς αιδώ. Στόχος; Τι άλλο τα χρήματα. 100.000 ευρώ για αυτόν που θα καταφέρει να παραμείνει… αμόλυντος μέχρι το τέλος.

Οι παίκτες που ξεχειλίζουν ορμόνες θα πρέπει να απέχουν από το σεξ. Κι όχι μόνο αυτό κάθε παράβαση… χάδι, φιλί, σεξ τιμωρείται με αφαίρεση χρημάτων από το τελικό ποσό. 

Όσο οι μέρες περνούν και οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους αναπτύσσονται υποτυπώδεις σχέσεις στις οποίες υποβόσκει τι άλλο; Το σεξ. Το απαγορευμένο.

Οι παίκτες «καρφώνουν» ο ένας τον άλλον, παρακολουθούν αλλήλους για να εντοπίσουν αυτόν που θα τολμήσει να φιλήσει το αντικείμενο του πόθου του και να τον καρφώσουν… προκειμένου να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στα 100.000 δολάρια.

Και όλα αυτά για έναν! Μήνα χωρίς σεξ. Και όμως υπάρχουν κάποιοι, ή μάλλον όλοι, που θα θυσίαζαν τα 100.000 δολάρια για μία ερωτική συνεύρεση κάτω από τον καυτό ήλιο του Μεξικού  μ έναν άγνωστο που μόλις γνώρισαν.

Το ριάλιτι έγινε νούμερο 1 trend στο twitter άμα τη εμφανίσει του. Απέκτησε δεκάδες χιλιάδες φανατικούς τηλεθεατές και δικαίωσε την απόφαση του Netflix να προβάλλει ένα ριάλιτι σχέσεων που αγγίζει τα όρια του ακατάλληλου και ερωτοτροπεί με το trash. 

Όσο για τον έλληνα τηλεθεατή; Μπορεί να παρακολουθεί εκστασιασμένος το Unorthodox ανεβάζοντας βαρύγδουπα status για την καταπίεση των γυναικών στην κοινωνία των Χασιδιτών κλείνει το μάτι όμως χαμογελώντας στους γραμμωμένους κοιλιακούς και στα «λαδωμένα» κορμιά των πρωταγωνιστών του Too Hot To Handle.

Ελεάννα Τρυφίδου

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ