14.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μάγεψε» το κοινό στο Mega

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός «μάγεψε» το κοινό με την εκπομπή στο Mega
Μοναδική βραδιά γεμάτη επιτυχίες και λαμπερούς καλεσμένους

Μία μαγική βραδιά, γεμάτη επιτυχίες και λαμπερούς καλεσμένους χάρισε στο κοινό ο Κωνσταντίνος Αργυρός μέσα από τη συχνότητα Mega, παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο και άρτια δομημένο μουσικό πρόγραμμα, σε μία διαφορετική εκπομπή υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας, αντίστοιχη με διεθνείς παραγωγές.

Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του και ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής ξεσήκωσε με τις επιτυχίες από την προσωπική του δισκογραφία, όπως τα κομμάτια του πλατινένιου album «Το Κάτι Παραπάνω», καθώς και τις ερμηνείες του σε τραγούδια  που έχουμε αγαπήσει με τη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου, μεταξύ των οποίων τα τα «Θες», «Ρόζα», «Θάλασσες» και «Κάποιες Φορές».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής μεταδόθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά και το music video του νέου του τραγουδιού «Αθήνα Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Αμέσως μετά την προβολή του, το πρωτότυπο video ανέβηκε στις κορυφαίες τάσεις του YouTube, σηματοδοτώντας ακόμα μια επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Παράλληλα, υποδέχθηκε στο στούντιο καταξιωμένους συναδέλφους του, με τους οποίους ένωσε τη φωνή του σε ανεπανάληπτα ντουέτα.

Με τη γνήσια λαϊκή φωνή της, η Νατάσσα Θεοδωρίδου ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες της, καθώς και το ντουέτο της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό «Λάθος Μου».

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν και η σύμπραξη με τον Μπάμπη Στόκα. Οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν σε ένα χώρο στα δυτικά προάστια της Αθήνας, στους Αγίους Αναργύρους, όπου ο Κωνσταντίνος Αργυρός ως νεαρός μαθητής θαύμαζε τους Πυξ Λαξ. Παράλληλα, ερμήνευσαν μαζί μερικά από τα θρυλικά τραγούδια του κορυφαίου ροκ συγκροτήματος, όπως τα «Μια Συνουσία Μυστική», «Λένε Για Μένα» και «Πούλα Με».

Το δικό της ξεχωριστό μουσικό στίγμα έβαλε η Ελένη Φουρέιρα. Η «εκρηκτική» performer παρουσίασε σε acoustic version τις επιτυχίες της «Fuego» και «YAYO» και έκανε ντουέτα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε αγαπημένα τραγούδια, όπως  τα «Χίλιες Σιωπές», «Ένα Βράδυ Που ‘Βρεχε», «Του Αγοριού Απέναντι» και «Ο Ωραίος Και Η Ωραία».

Το τηλεοπτικό κοινό έμεινε «Σπίτι Με Τον Αργυρό», με την τηλεθέαση να χτυπάει την πρωτιά στο νεανικό κοινό 18 – 34, φτάνοντας σε συνολικό ποσοστό το 18,3%, με μερίδιο που «άγγιξε» έως και το 28,9%. Παράλληλα, τα social media γέμισαν με αποσπάσματα και αποθεωτικά σχόλια για την εκπομπή, με το hashtag #SpitiMeTonArgiro να καταλαμβάνει το no1 στο trending list του ελληνικού Twitter.

Δείτε videos από την εκπομπή:

https://www.instagram.com/p/CAyNylrAcIX
https://www.instagram.com/p/CAyP_FIA14r 
https://www.instagram.com/p/CAyRBLBg0Dg
https://www.instagram.com/p/CAyTacIAvvG
https://www.instagram.com/p/CAyUdnXg0Up
https://www.instagram.com/p/CAyVjzUAGMQ
https://www.instagram.com/p/CAyeNHlAn_k
https://www.instagram.com/p/CAyY0zyAKn6
https://www.instagram.com/p/CAygOeEA1jm
https://www.instagram.com/p/CAyidtTDUBV
https://www.instagram.com/p/CAyhFolAvyu 

2020 PANIK PLATINUM

CONTACT

Lia Papadopoulou | PR/ Promo Manager
email: [email protected]

Vagelis Theodorou | Press Office
email: [email protected]

Panagiotis Simos | Radio Promo Manager
email: [email protected]

ARTIST OFFICIAL PAGES
WEB | http://www.konstantinosargiros.gr
FACEBOOK | https://www.facebook.com/argiros.konstantinos.official
INSTAGRAM | https://www.instagram.com/argiros_konstantinos
TWITTER | https://twitter.com/ArgirosKonstant
YOUTUBE | https://www.youtube.com/ArgirosTv
EMAIL | [email protected]

ENTER THE PANIK WORLD
★ http://bit.ly/PanikRecords_Facebook
★ http://bit.ly/PanikRecords_YouTube
★ http://bit.ly/PanikRecords_Twitter
★ http://bit.ly/PanikRecords_Instagram
★ http://bit.ly/PanikRecords_Website

Giannis Soldatos | [email protected]

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ YOUFLY.COM ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ