17 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιάννης Γρόσης: Μίλησε στο Youfly.com για το πρώτο του τραγούδι

Ο Γιάννης Γρόσης, νικητής του τελευταίου «X Factor», μάς συστήνεται για πρώτη φορά με το δισκογραφικό του ντεμπούτο «Ξέρει Κανείς» το οποίο κυκλοφόρησε στις 18 Μαΐου από την Panik Platinum.

Με την υπογραφή του σπουδαίου συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους και του στιχουργού Θάνου Παπανικολάου, ενός διδύμου που έχει γράψει δεκάδες επιτυχίες, ο νεαρός ταλαντούχος, Γιάννης Γρόσης, χαρίζει στο κοινό ένα σύγχρονο λαϊκό τραγούδι.

Μεγάλωσε µε Καζαντζίδη, Πάριο, Τερζή, Ρέµο… Μιλώντας στο Youfly.com από την Γερμανία -όπου έχει αποκλειστεί λόγω κορωνοϊού- μάς είπε πόσο χαρούμενος αισθάνεται που κατάφερε να κυκλοφορήσει το πρώτο του single, μέσα από μια «άριστη συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους».

Mετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στο Cash τον περασμένο χειμώνα -μαζί με την Όλγα Βενετσιάνου, τη Βάλια Σωμαράκη και τον Βασίλη Πορφυράκη- πλαισίωσε την παρέα των νέων τραγουδιστών του Γιώργου Θεοφάνους, καταφέρνοντας να κερδίσει την εκτίμηση του κοινού. Άλλωστε, ο γνωστός συνθέτης ξεχώρισε από νωρίς το ταλέντο του, γι΄αυτό και «έντυσε» ένα κομμάτι πάνω του. 

Με καθαρή χροιά και φρέσκια λαϊκή φωνή, ο Γιάννης Γρόσης, δηλώνει «μεγάλος φαν του Γιώργου Θεοφάνους αφού αγαπά το ίδιο σχεδόν όλα του τα τραγούδια».

Όσο για το νέο του κομμάτι; «Είναι γεμάτο συναισθήματα για το μετά του χωρισμού. Εγώ όταν το ερμήνευσα για πρώτη φορά είχα στο μυαλό μου μια γυναίκα. Η μητέρα μου ας πούμε, σκέφτηκε την μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. Ο καθένας το νιώθει διαφορετικά»…

«Πού είναι, τι κάνει, πού πάει Ξέρει κανείς; Ξεχνάει, θυμάται, μακριά μου φοβάται, τα φώτα όταν σβήνει, υπάρχω για ‘κείνη… Ξέρει κανείς;»

Σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια -χωρίς να είναι κάτι σίγουρο ακόμα- δεν αποκλείεται από τη νέα σεζόν να κλείσει μια σειρά από εμφανίσεις με όρεξη για ακόμα περισσότερη δουλειά, έχοντας τα συστατικά της επιτυχίας.

Ακούστε το νέο του τραγούδι:

 

Κωνσταντίνα Μπιτζήλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ YOUFLY.COM ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Δημοσιογράφος και Διευθυντής του Youfly.com. Αρθρογράφος στο Youfly.com στην στήλη «Kats me, If you can». Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ στην εκπομπή Fay's Time, με την Φαίη Σκορδά, στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Λατρεύω τα ταξίδια, τα βιβλία, τον αθλητισμό και το θέατρο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ