23.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

12 Month Journey In Greece της Μαρκέλλας Σαράιχα Φέσσα

To 12 Month Journey In Greece της Μαρκέλλας Σαράιχα Φέσσα υποψήφιο για τα βραβεία Public 2020

 

Το 12 Month Journey In Greeceτο πρώτο βιβλίο από την Μαρκέλλα Σαράιχα Φέσσα, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο είναι υποψήφιο για τα βραβεία Public 2020.

Ένας ταξιδιωτικός οδηγός διαφορετικός από όσους έχετε δει κι έχετε διαβάσει µέχρι τώρα.

20 + 1 προορισµοί στην Ελλάδα µε αφετηρία την Καβάλα, την πόλη που γεννήθηκε και µεγάλωσε η συγγραφέας.  Το 12 Month Journey In Greece είναι το πρώτο της βιβλίο µε φθινοπωρινούς-χειµερινούς και ανοιξιάτικους-καλοκαιρινούς προορισµούς που ταξίδεψε µέσα από την Ιστορία τους, τα ήθη τα έθιµά τους και τις παραδόσεις τους. Μέρη που σίγουρα θα αγαπήσετε κι εσείς µόλις τα επισκεφθείτε. Ένας αναλυτικός οδηγός µε συνεντεύξεις ανθρώπων, αξιοθέατα, «µυστικά µέρη» και… άρωµα Ελλάδας.

Οι 370 σελίδες με 1000 φωτογραφίες από την Κρήτη ως την Μακεδονία και από την Πελοπόννησο μέχρι τα όμορφα χωριά της Ηπείρου και τα νησιά, θα σας ταξιδέψουν στις ορεινές και νησιωτικές περιοχές της χώρας µε το µπλε του ουρανού και της θάλασσας µέσα από τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Το travelgirl θα σας κάνει να ετοιµάσετε βαλίτσα και θα είναι ο καλύτερος ξεναγός σας! 

 

Λίγα λόγια για την Μαρκέλλα Σαράιχα Φέσσα 

Η Μαρκέλλα Σαράιχα Φέσσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ηλεκτρολογίας και Μηχανολογίας του ΤΕΙ Καβάλας, του Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας και της Δραματικής Σχολής του Ιάσμου. Παράλληλα έχει δίπλωμα πάνω στο digital marketing και στα social media.

Εργάστηκε από το 2005 ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Alter και στην συνέχεια στην ΕΡΤ. Συνεργάζεται μέχρι τώρα με τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ελλάδας.

Τον Ιούλιο του 2017 έκανε το δικό της site, www.travelgirl.gr με θέμα τα ταξίδια, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ YOUFLY.COM ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ