23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εκδόσεις Φυλάτος | Νέες Κυκλοφορίες

Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν 3 Νέα βιβλία: «Στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στο χωριό», «Ιχνοστοιχεία της Υγείας & «Στα μονοπάτια από ροδιές».

Στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στο χωριό

Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Γιώτας Τηγανούρια : Το «Στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στο χωριό» είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Τρία Παραμύθια Όλο Τραγούδια» με θεματολογία το Καλοκαίρι. Τα «Τρία Παραμύθια Όλο Τραγούδια» είναι μια μουσική σειρά που απευθύνεται σε μικρά και μεγάλα παιδιά που απολαμβάνουν τη μουσική και το τραγούδι μέσα από τη μυθοπλασία! Το δεύτερο παραμύθι έχει θέμα το καλοκαίρι… μια ηλιόλουστη λοιπόν μέρα ο Γιάννης με τους φίλους του, επισκέφτηκαν το σπίτι του παππού και της γιαγιάς στο χωριό. Χτισμένο δίπλα στο ρέμα, έχει μια φάρμα με πολλά ζώα και μια αυλή γεμάτη δέντρα και λουλούδια.

Η παρέα μας δεν χορταίνει, παιχνίδια και τραγούδι..! Τα τραγούδια των παραμυθιών είναι, παραδοσιακά, παιδικά τραγούδια της κούνιας, παιχνιδοτράγουδα, τραγούδια της άνοιξης, της αγάπης, που μας έχει κληρονομήσει η λαϊκή μούσα κι ο πλούσιος μουσικός μας πολιτισμός. Μέσα από τις μελωδίες τους μεγάλωσαν πολλές γενιές παιδιών, τραγουδώντας και παίζοντας ξένοιαστα με κέφι και χαρά! Στις ενορχηστρώσεις αναδεικνύονται τα χρώματα των κρουστών μουσικών οργάνων, των ηχητικών αντικειμένων, του μεταλλόφωνου, της φλογέρας και του σαντουριού, που έρχονται να πλαισιώσουν κατά βάση το πιάνο και τη φωνή. Τα τραγούδια συνδυασμένα με αφήγηση, κίνηση, παντομίμα και χορό αποτέλεσαν και αποτελούν εξαιρετικό υλικό διδασκαλίας των τμημάτων Μουσικής Προπαιδείας και Προχορωδίας για παιδιά ηλικίας 3 – 12 χρονών.

Η μουσική διατίθεται για εύκολη και γρήγορη ακρόαση μέσω του διαδικτύου με οδηγίες που παρέχονται στο βιβλίο.

Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση εκτυπωμένη σε βρώσιμο χαρτί με ασφαλή ατοξικά χρώματα.
Εικονογράφηση: Θεοδώρα Τουτζιαράκη
Τιμή: 13,10 € (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)
ISBN: 978-960-658-020-8
Σελίδες: 24

Ιχνοστοιχεία της Υγείας – Ιστικά Άλατα Dr. Schuessler

Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το βιβλίο του Ιωάννη Ψύλλου:«Ιχνοστοιχεία της Υγείας»

Κανένα θεραπευτικό σύστημα δεν αποτελεί πανάκεια. Η συμβατική Ιατρική δεν μπορεί να συγκριθεί με την παραδοσιακή Ιατρική, τη Βοτανολογία ή την Ομοιοπαθητική. Οι εναλλακτικές ή συμπληρωματικές μέθοδοι έχουν διαφορετική φιλοσοφία και προσέγγιση. Παρ’ όλα αυτά καμία επιστήμη δεν μπορεί να σταθεί από μόνη της γι’ αυτό ο θεραπευτής χρειάζεται να έχει πολύπλευρη γνώση από διαφορετικές επιστήμες και προσεγγίσεις.

Η προσέγγιση των Ιστικών Αλάτων δεν αποτελεί πανάκεια, καθώς χρειάζεται την υποστήριξη και άλλων μεθόδων για να επιτευχθεί το μέγιστο. Στο παρόν βιβλίο προσεγγίζονται οι θεραπείες που βασίζονται στα Ιστικά Άλατα.

Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση τυπωμένη σε λευκό χαρτί με ματ εξώφυλλο.

Τιμή: 26,66 € (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-019-2

Σελίδες: 122

Στα μονοπάτια από ροδιές


Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το βιβλίο της Ράνιας Αγγελακούδη:

«Στα μονοπάτια από ροδιές» Ο κόσμος της ευδαιμονίας διάχυτος στις λιγοστές κομψές σελίδες…. Συνοδοιπόροι με βήματα φωτεινά κι ανάλαφρα η ελπίδα, η προσμονή, η θέληση στα «Μονοπάτια από Ροδιές» εκεί που πέφτουν οι ασημένιες μπόρες κι έρχεται η αναγέννηση στο βαλς του έρωτα με τη Ζωή! Καλωσήρθατε στον ευδαίμονα κόσμο μου!

 Εσωτερικό: Πολυτελής έκδοση με μαλακό εξώφυλλο, τυπωμένη σε σαμουά χαρτί.

Τιμή: 13,11 € (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-018-5

Σελίδες: 44

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ YOUFLY.COM ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ