22.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τέλος για τα «Ακραία Φαινόμενα» στον ΣΚΑΪ – Ποια επιτυχημένη εκπομπή θέλουν να αντιγράψουν;

Μπορεί στον ALPHA να ετοιμάζονται να φέρουν τον Νίκο Μάνεση τις καθημερινές έστω και έμμεσα βάζοντας μπροστά την Ελεονώρα Μελέτη με την “Ωρα για Μελέτη”, ωστόσο, την επιτυχία της εκπομπής του το Σαββατοκύριακου πολλοί εζήλεψαν. 

Γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου 

Συγκεκριμένα, ο ΣΚΑΪ έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει τα “Ακραία φαινόμενα” που έπαιρναν τη σκυτάλι από τον Γιώργο Αυτιά. 

Βλέπετε ο σταθμός που διακρίνεται για τις μεγάλες πρωτιές ειδικά στην ενημέρωση, εκεί δεν τα πήγε και τόσο καλά καθώς ο Νίκος Μάνεσης στον ALPHA αποτέλεσε την μεγάλη επιτυχία της σεζόν.

Ετσι, στο κανάλι του Ν. Φαλήρου έχουν αποφασίσει να κάνουν μια εκπομπή πιο νεανική που να θυμίζει “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”. 

Στο τιμόνι της θα συνεχίσει ο Δημήτρης Καμπουράκης, όμως, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο για τον Γιώργο Ευγενίδη και την Μάιρα Μπάρμπα. 

Στον σταθμό αναζητούν τους αντικαταστάτες τους κυρίως εκ των έσω, ωστόσο, ακόμα δεν έχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις τόσο για το μέλλον της εκπομπής όσο και των δυο δημοσιογράφων. 

Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι ο Γιώργος Ευγενίδης συνεχίζει στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. 

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
Η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός στο Πρώτο Θέμα 104,6, συμμετέχει στην εκπομπή Happy Day του Alpha, και αρθρογραφεί στο Youfly.com και το tinasmess.gr!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ