18.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

‪Ρήγας – Αποστόλου: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα για την «Τούρτα της μαμάς» της ΕΡΤ ‬

Ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου συναντιούνται ξανά και ενώνουν εκ νέου τις δυνάμεις τους με την κωμική σειρά που θα δούμε στην ΕΡΤ, «Τούρτα της Μαμάς», σε σκηνοθεσία του πρώτου.

Γράφει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης

Είχαν «χωρίσει» για καιρό ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου, που είχαν διαπρέψει με θεατρικές και τηλεοπτικές δουλειές τους στο παρελθόν, αλλά σμίγουν ξανά επιφυλλάσσοντάς μας διάφορα και διαφορετικά «χτυπήματα». 

Πρώτο απο αυτά είναι η ολοκαίνουργια σειρά «Η τούρτα της μαμάς» που θα δούμε στην ΕΡΤ τον χειμώνα! 

Ποτέ όμως θα ακουστεί το πρώτο… «Πάμε» για την σειρά; 

Πληροφορίες μας λένε πως το πρώτο «Πάμε» θα ακουστεί και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 17 Αυγούστου για το νέο αυτό φιλόδοξο σίριαλ στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν οι δημοφιλείς Κώστας Κόκλας και Καίτη Κωσταντίνου. 

Μαριλένα Θεοδωράκου
Μαριλένα Θεοδωράκου
Είμαι η Μαριλένα Θεοδωράκου. Έχω σπουδάσει σκηνογράφος – ενδυματολόγος και για αρκετά χρόνια ήμουν στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Τα Νέα». Έχω δουλέψει στην τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηματογράφο, καθώς και σε περιοδικά μόδας και διακόσμησης. Ονειρεύομαι μια κοινωνία όπου η Τέχνη και κυρίως το θέατρο θα αποτελούν καθημερινή ασχολία των ανθρώπων, μαζί με την κηπουρική, τη γυμναστική και τη μελέτη των άστρων. Ελπίζω μέσα από τα κείμενά μου στο Youfly.com να σας κάνω να πετάτε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ