19.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Star: Επιστροφή στη μυθοπλασία με σειρά – έκπληξη

Ένας… «Ερωτας με διαφορά» βάζει το Star ξανά στην αρένα της μυθοπλασίας και μάλιστα σε συνεργασία με την κραταιά εταιρεία παραγωγής Tanweer που μετά την ΕΡΤ κάνει την εμφάνισή της και σε ιδιωτικό κανάλι.

Γράφει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης 

Ο Αλέξανδρος Πανταζούδης κρατά το τιμόνι της σκηνοθεσίας στην εβδομαδιαία ρομαντική κομεντί «Ερωτας με διαφορά» σε σενάριο Βασίλη Ρίσβα- Δήμητρας Σακαλή.

Η Φαιή Ξυλά επιστρέφει στην μικρή οθόνη για να υποδυθεί την τριανταεννιάχρονη Ζέτα, μια μητέρα τριών παιδιών που θα γνωρίσει τυχαία τον μόλις 24 ετών Κωστή (Βασίλης Μίχας) ένα γοητευτικό μπάρμαν.

Οι δυο τους ερωτεύονται και μένουν μαζί κόντρα στα εμποδια που βάζει το περιβάλλον τους.

Στο καστ συμμετέχουν ακόμα οι Ντίνα Μιχαηλίδου, Έρρικα Μπίγιου, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Σίντος, Δημήτρης Καπετανάκος και πολλοί ακόμη ηθοποιοί.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο και η πρεμιέρα αναμένεται τον Οκτώβριο.

Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Δημοσιογράφος και Διευθυντής του Youfly.com. Αρθρογράφος στο Youfly.com στην στήλη «Kats me, If you can». Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ στην εκπομπή Fay's Time, με την Φαίη Σκορδά, στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Λατρεύω τα ταξίδια, τα βιβλία, τον αθλητισμό και το θέατρο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ