18.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

The Crown: Η δημοφιλής σειρά του Netflix θα επεκταθεί στις 6 σεζόν

Ο δημιουργός της σειράς “The Crown” (Το Στέμμα), Πίτερ Μόργκαν, δήλωσε ότι αυτή η επιπλέον, εξτρά σεζόν, θα επιτρέψει στην σειρά να καλύψει την τρέχουσα “ιστορική” περίοδο με ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Γράφει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης 

Η “βασιλεία” της σειράς “The Crown” στο Netflix παίρνει… παράταση για ακόμα μια σεζόν λοιπόν.
 
Το επιτυχημένο ιστορικό δράμα είχε αρχικά οριστεί να διαρκέσει για έξι σεζόν, αλλά τον Ιανουάριο, ο δημιουργός του Πίτερ Μόργκαν αποκάλυψε ότι θα τελειώσει στις πέντε, καθώς όπως ανέφερε τότε, ήταν ο «τέλειος χρόνος και μέρος για να σταματήσει».
 
Ο Μόργκαν επέστρεψε τώρα στην αρχική απόφαση, ερχόμενος σε συμφωνία παράλληλα με το Netflix ότι η σειρά θα κλείσει πράγματι στις έξι σεζόν συνολικά.
 
“Καθώς αρχίσαμε να συζητάμε για τις ιστορίες και τα επεισόδια για την πέμπτη σεζόν της σειρά, έγινε άμεσα σαφές ότι, προκειμένου να ανταποκριθούμε στον πλούτο και την πολυπλοκότητα της ιστορίας, πρέπει να επιστρέψουμε στο αρχικό σχέδιο και να κάνουμε έξι σεζόν”, είπε.
 
Έχουμε την ελπίδα ότι η επιπλέον σεζόν θα μας φέρει πιο κοντά στη σημερινή εποχή και τις πρόσφατες βασιλικές αναταραχές, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων του πρίγκιπα Ανδρέα με τον Τζέφρι Επστάιν και του πρίγκιπα Χάρι και του λεγόμενου “Megxit” με την Μέγκαν Μάρκλ.

“Για να είμαστε ξεκάθαροι, η σεζόν έξι δεν θα μας φέρει πιο κοντά στη σημερινή εποχή – απλώς θα μας επιτρέψει να καλύψουμε την ίδια περίοδο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια”, δήλωσε ο Morgan.

“Το Crown συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη με κάθε νέα σεζόν. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να δει το κοινό την επερχόμενη σεζόν και είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε ένα όραμα και ένα εκπληκτικό cast για μια έκτη και τελευταία σεζόν.”

Η φετινή σεζόν θα ξεκινήσει με την Ολίβια Κόλμαν ως βασίλισσα Ελισάβετ και την Τζίλιαν Άντερσον ως Μάργκαρετ Θάτσερ.

Οι σεζόν πέντε και έξι, οι οποίες θα μας φέρουν στη δεκαετία του 2000, θα δουν το… βασιλικό μπαστούνι να περνά στην Ιμέλντα Στόντον, με την Λέσλι Μανβίλ να παίζει την πριγκίπισσα Μάργκαρετ.
Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Δημοσιογράφος και Διευθυντής του Youfly.com. Αρθρογράφος στο Youfly.com στην στήλη «Kats me, If you can». Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ στην εκπομπή Fay's Time, με την Φαίη Σκορδά, στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Λατρεύω τα ταξίδια, τα βιβλία, τον αθλητισμό και το θέατρο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ