13.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άκης Σακελλαρίου: Συναντά τις «Μάγισσες του Σάλεμ»

Ο καταξιωμένος πρωταγωνιστής, Άκης Σακελλαρίου, θα παίξει στο δραματικό έργο του Άρθρουρ Μίλλερ μαζί με την Ρένια Λουιζίδου κι ένα εκλεκτό θίασο που είναι υπό διαμόρφωση.

Ο Άκης Σακελλαρίου που είδε τις “Βάκχες” που θα τον έφερναν πίσω στην Επίδαυρο ως Διόνυσο, να αναβάλλονται λόγω του κορονοιού για το καλοκαίρι του 2021, αρνήθηκε πολλές, δελεαστικές προτάσεις που του έγιναν για τον χειμώνα για να πει ναι στον Νικορέστη Χανιωτάκη. 

Πηγές μας λένε πως δελεάστηκε απο την πρότασή του, να παίξει στις “Μάγισσες του Σάλεμ” του Άρθρουρ Μίλλερ μαζί με τη Ρένια Λουιζίδου και ένα ισχυρό θίασο που φτιάχνεται με προσοχή, και φέρεται ενθουσιασμένος για το νέο θεατρικό του βήμα. 

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια θεατρική αίθουσα θα παιχτεί η παράσταση του Χανιωτάκη, που είχε κάνει συζητήσεις για το “Αποθήκη” που δεν προχώρησαν. 

Το σίγουρο πάντως είναι πως η πολυβραβευμένη “Γίδα” που σκηνοθέτησε ο Χανιωτάκης με πρωταγωνιστές τον Νίκο Κουρή και την Λουκία Μιχαλοπούλου θα επαναληφθει φέτος, αλλά στο θέατρο “Αθηνών” πια. 

Κώστας Γεωργίου 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ YOUFLY.COM ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ