14.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η νέα αισθηματική σειρά “Η Έμιλι στο Παρίσι” έρχεται αποκλειστικά στο Netflix

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η νέα αισθηματική κωμική σειρά “Η Έμιλι στο Παρίσι”, σε δημιουργία, σενάριο και διεύθυνση παραγωγής του Ντάρεν Σταρ, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά αυτό το φθινόπωρο.

Πρόκειται για 10 επεισόδια, διάρκειας 30 λεπτών το καθένα.

Η εικοσάχρονη Έμιλι από το Σικάγο, ένα φιλόδοξο στέλεχος μάρκετινγκ, βρίσκει ξαφνικά τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, όταν η εταιρεία της εξαγοράζει μια γαλλική γκλαμουράτη εταιρεία μάρκετινγκ, στην οποία θα αναλάβει να εκσυγχρονίσει τη στρατηγική των social media.

Η ζωή της Έμιλι στο Παρίσι είναι γεμάτη με συναρπαστικές περιπέτειες και αναπάντεχες προκλήσεις, καθώς προσπαθεί ταυτόχρονα να κερδίσει τη συμπάθεια των συναδέλφων της, να κάνει φίλους και να ζήσει νέους έρωτες.

Η Λίλι Κόλινς (Rules Don’t Apply, Έως το Κόκκαλο) θα είναι πρωταγωνίστρια και παραγωγός με συμπρωταγωνίστρια την Άσλεϊ Παρκ.

Δήλωση του Ντάρεν Σταρ: “Η MTV Studios κι εγώ θεωρούμε ότι το Netflix είναι το ιδανικό σπίτι για τη σειρά Η Έμιλι στο Παρίσι . Με τη διεθνή απήχηση που έχει, είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα μοιραστούμε την Έμιλι με κοινό από όλο τον κόσμο”.

Επιμέλεια: Youfly.com Team

Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Δημοσιογράφος και Διευθυντής του Youfly.com. Αρθρογράφος στο Youfly.com στην στήλη «Kats me, If you can». Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ στην εκπομπή Fay's Time, με την Φαίη Σκορδά, στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Λατρεύω τα ταξίδια, τα βιβλία, τον αθλητισμό και το θέατρο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ