21.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

NETFLIX: Νέα χριστουγεννιάτικη ταινία κινουμένων σχεδίων «ROBIN ROBIN» από το βραβευμένο στούντιο AARDMAN το 2020

Η χριστουγεννιάτικη stop motion ταινία κινουμένων σχεδίων «ROBIN ROBIN» από το βραβευμένο με BAFTA και Όσκαρ στούντιο AARDMAN, έρχεται στο NETFLIX το 2020

Εταιρεία παραγωγής: Aardman: έχει κερδίσει (τέσσερις φορές) και έχει διεκδικήσει (δέκα φορές) Όσκαρ. Ενώ έχει δημιουργήσει τα Γουάλας & Γκρόμιτ, Σον το Πρόβατο, Creature Comforts, Οι Κότες το ‘Σκασαν και πολλά άλλα.

Περίληψη:

Ένα αβγό πέφτει κατά τύχη μέσα σε μια χωματερή. Και την ανατροφή της Ρόμπιν αναλαμβάνει μια οικογένεια από αξιαγάπητα ποντίκια. Καθώς η Ρόμπιν μεγαλώνει, οι διαφορές της με τους υπόλοιπους γίνονται ολοένα και πιο προφανείς. Η Ρόμπιν αποφασίζει να αποδείξει στην οικογένειά της ότι μπορεί να είναι ένα πολύ καλό ποντίκι. Αλλά τελικά ανακαλύπτει ποια είναι στ’ αλήθεια.
“Όταν ο Μάικι κι ο Νταν μάς παρουσίασαν την ιδέα του Robin Robin, καταλάβαμε αμέσως ότι πρέπει να συνεργαστούμε μαζί τους σε αυτό το σπάνιο και ιδιαίτερο πρότζεκτ. Πρόκειται για ένα καλοφτιαγμένο stop motion μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων. Αποπνέει με μιας μια κλασική αίσθηση. Όντας ταυτόχρονα πρωτοποριακό και σύγχρονο”. — Σάρα Κοξ, διευθύντρια παραγωγής.
“Σε συνεργασία με την Aardman, είμαστε πανευτυχείς που τιμάμε και γνωρίζουμε σε μια νέα γενιά οικογενειών σε όλο τον κόσμο την τεχνική των κινουμένων σχεδίων stop motion μέσω του Robin Robin. Μιας μαγικής, τρυφερής ιστορίας που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια”.
— Αλέξι Γουίλερ, διευθυντής διεθνούς πρωτότυπου παιδικού και οικογενειακού περιεχομένου στο Netflix.

ROBIN ROBIN NETFLIX

κινούμενα σχέδια ROBIN ROBIN στο NETFLIX

Το Robin Robin βρίσκεται αυτήν την εποχή σε στάδιο παραγωγής στο βραβευμένο στούντιο της Aardman στην Αγγλία και θα κάνει πρεμιέρα την περίοδο των Χριστουγέννων του 2020.

Μερικές από τις αγαπημένες ταινίες της Aardman, όπως τα Γουάλας & Γκρόμιτ στον Τεράστιο Λαχανόκηπο, Ποντικούπολη και Σον το Πρόβατο: Η Ταινία, είναι διαθέσιμες αυτήν την εποχή στο Netflix και μπορούν να τις απολαύσουν τα μέλη του στις περισσότερες χώρες.
Το Robin Robin θα εμπλουτίσει τη διαρκώς διευρυνόμενη συλλογή του Netflix κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, η οποία περιλαμβάνει
το Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων του Σέρτζιο Πάμπλος (διαθέσιμο αυτήν την περίοδο),
το The Willoughbys του Κρις Περν, το Over The Moon του Γκλεν Κιν, το Wendell & Wild του Χένρι Σέλικ,
το My Father’s Dragon της Νόρα Τουόμι, το Pinocchio του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, το Jacob and the Sea Beast του Κρις Γουίλιαμς
και το Escape From Hat του Μαρκ Όζμπορν.

Δημιουργία/Σκηνοθεσία: Νταν Οζάρι (Slow Derek – Βραβείο Grand Prix Κινουμένων Σχεδίων: φεστιβάλ Encounters) και Μάικι Πλιζ (The Eagleman Stag – Καλύτερη Μικρού Μήκους Ταινία Κινουμένων Σχεδίων, Marilyn Myller -Βραβείο McLaren: Φεστιβάλ Εδιμβούργου)

Παραγωγή: Χέλεν Άργκο (Tate Movie Project, Wallace & Gromit’s Musical Marvels)

Διεύθυνση παραγωγής: Σάρα Κοξ (Tate Movie Project και Heavy Pockets – υποψηφιότητα για BAFTA)
Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ