19.3 C
Athens
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

Μεγάλος Διαγωνισμός: Το Youfly.com σας προσφέρει 3 χειροποίητες Μεταξοτυπίες του ζωγράφου ANGELOU

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ζωγράφος ANGELOS προσφέρει αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Youfly.com 3 χειροποίητες ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΕΣ μεγάλης διάστασης και περιορισμένης έκδοσης, αξίας 3,000 ευρώ έκαστη, υπογεγραμμένες χειρόγραφα και συνοδεύονται από την κορνίζα τους. 

“Οι πίνακες μου με τα περιστέρια στο διάστημα είναι σύμβολα ειρήνης και αγάπης, σε έναν κόσμο που προεκτείνεται επικίνδυνα και έξω από τον πλανήτη μας. 

Ένας κόσμος που αλληλοσπαράσεται επειδή οι άνθρωποι εκλαμβάνουν την καταστροφή της φύσης και της ζωής, ως προέκταση του πολιτισμού μας. Νομίζω ότι είναι καιρός να σκεφτούμε σοβαρά το μέλλον μας και να ξαναβρούμε τις αξίες που χάθηκαν, γιατί χωρίς αυτές, χωρίς ιδανικά, χωρίς τον πολιτισμό των συναισθημάτων, το μέλλον μας θα είναι σκοτεινό και αβέβαιο. 

Με τα περιστέρια μου στο διάστημα, σαν να είναι σύγχρονες αγιογραφίες, θέλω να στείλω ένα μήνυμα να ξαναβρούν οι άνθρωποι τις ισορροπίες και σε μια βίαιη και σκληρή εποχή, να ξαναδούμε την φύση και την ζωή να λειτουργούν αρμονικά, να επικρατήσει η ειρηνική συνύπαρξη των λαών, για το καλό και την πρόοδο όλων των ανθρώπων”.

ANGELOS.

Μεγάλος Διαγωνισμός: Το Youfly.com σας προσφέρει 3 χειροποίητες Μεταξοτυπίες του ζωγράφου ANGELOU

Μεγάλος Διαγωνισμός: Το Youfly.com σας προσφέρει 3 χειροποίητες Μεταξοτυπίες του ζωγράφου ANGELOU 

Για τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σας στο Διαγωνισμό: 

  • Κάντε Share το Post του Διαγωνισμού στο Facebook Page σας. 
  • Κάντε Like την σελίδα του Youfly.com στο Facebook 
  • Στείλτε μας email στο [email protected] με Ονοματεπώνυμο – τηλέφωνο επικοινωνίας και ότι ολοκληρώσατε τα παραπάνω βήματα συμμετοχής. 

Ο Διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020. 

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν μετά την κλήρωση, με προσωπικό e-mail. 

Η κλήρωση θα γίνει παρουσία συμβολαιογράφου. 

Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο του ANGELOU από τα γραφεία της εταιρείας μας που είναι στην οδό Αμερικής, αρ. 9 στην Αθήνα.

Όροι και προϋποθέσεις:

Oι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η επίδειξη διαβατηρίου ή αστυνομικής ταυτότητας σε ισχύ.

Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν δώσει.

Σε περίπτωση κατά την οποία η εταιρεία δεν καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία με κάποιον τυχερό για οποιονδήποτε λόγο ή αποφασίσει την ακύρωση της συμμετοχής του βάσει των παρόντων όρων, θα ακολουθηθεί η διαδικασία αναπλήρωσης τυχόν κενών θέσεων βασικών νικητών από τους επιλαχόντες.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, παρέχουν τη συγκατάθεσή τους στην διοργανώτρια εταιρεία για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, μέσω του ηλεκτρονικού τύπου ή / και του Διαδικτύου (Ιnternet).

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει δυνατότητα πρόσβασης των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα.

Οι διοργανωτές του διαγωνισμού δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης ή την παροχή σχετικών διευκολύνσεων προς οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού.

Τα στοιχεία κάθε χρήστη που θα ζητούνται να υποβληθούν στη φόρμα εγγραφής, δεν θα χρησιμοποιηθούν από ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον, παρά μόνο από την διοργανώτρια εταιρεία και τους εγκεκριμένους συνεργάτες της, για λόγους διαφημιστικούς, marketing και στατιστικούς.

Οι Συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για εξαιρετικούς λόγους ή για λόγους ανωτέρας βίας να παρατείνει ή μειώσει τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού κατά την κρίση της.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.

Αλέξανδρος Κατσαρίδης – Γιάννης Γούνας 

Γιάννης Γούνας
Γιάννης Γούνας
Θέατρο, μουσική, ζωγραφική... Συναντήσεις, φιλίες, εκπλήξεις απρόσμενες... Όλα με αγάπη και μεράκι καμωμένα. Στο youfly.com προσπαθώ να φωτίσω όλες αυτές τις μαγικές πτυχές. Το καινούριο μου ταξίδι με συνοδοιπόρους όλους εσάς θα είναι μαγικό και απρόβλεπτο. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που δείξατε από την αρχή στην στήλη μου με τα "Εικαστικά" στο υπέροχο αυτό site. Να είμαστε καλά και να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε πολλά και αληθινά μέσα από τον μαγικό κόσμο της ζωγραφικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
63,157ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12,590ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ