21.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

The Bachelor: Αυτοί είναι οι εργένηδες από την Αμερική

Στον Alpha ο κούκλος Έλληνας Bachelor είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος, αυτοί που θα δείτε παρακάτω όμως είναι οι πέντε πιο γοητευτικοί εργένηδες που αναστάτωσαν την Αμερική μέσα από το ριάλιτι αγάπης που διανύει την 20η σεζόν του!

The Bachelor – Αμερική

The Bachelor: Αυτοί είναι οι εργένηδες από την Αμερική

Είναι νέοι, ωραίοι και δήλωσαν συμμετοχή στο The Bachelor στην Αμερική θέλοντας να βρουν το ταίρι τους.

Κάποιοι ερωτεύτηκαν σφόδρα, άλλοι γνώρισαν την απογοήτευση, ενώ υπήρξαν και ορισμένοι που μέσω του Bachelor έκαναν οικογένεια.

Το youfly.com σας παρουσιάζει τους πέντε πιο γοητευτικούς πρωταγωνιστές του σόου που η Αμερική ακόμα θυμάται…

Κόλτον Άντεργουντ (Colton Underwood)

Κόλτον Άντεργουντ (Colton Underwood)

Ο Κόλτον εντάχθηκε για πρώτη φορά στο Bachelor, αγωνιζόμενος για την καρδιά της Bachelorette, Μπέκα Κούφριν. Η καρδιά του ράγισε καθώς φτάνοντας στην τελική τετράδα εκείνη τον… έστειλε σπίτι. Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη ότι είναι παρθένος κατά τη διάρκεια μιας τρυφερής στιγμής: «Υπάρχουν μόνο λίγοι άνθρωποι που ξέρουν. Είναι κάτι τώρα για το οποίο είμαι περήφανος», ήταν τα λόγια του.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων η παραγωγή τον ρωτά αν είναι πρόθυμος να χάσει την παρθενιά του στην εκπομπή και ο Κόλτον λέει ναι, αλλά μόνο αν γινόταν με το «σωστό άτομο». Λίγο αργότερα θα δηλώσει ότι η εμφάνισή του στο ριάλιτι σε συνδυασμό με την αποκάλυψη αυτή, τον βοήθησε να συζητήσει το θέμα.

Η αναζήτηση του Κόλτον για αγάπη συνεχίστηκε στο Bachelor in Paradise, χωρίς happy end και το 2018 επιλέχθηκε ως ο νέος Bachelor της Αμερικής. Εκεί γνώρισε και παντρεύτηκε την Κέισι Ράντολφ. Οι δυο τους χώρισαν φέτος τον Μάιο, ωστόσο ο Κόλτον φαίνεται ότι δεν μπορούσε να το πάρει απόφαση και άρχισε να την παρακολουθεί.

Η πρώην σύζυγός του αναγκάστηκε να πάρει ασφαλιστικά μέτρα, καθώς είχε αναπτύξει εμμονές μαζί της.

Μπεν Χίγκινς (Ben Higgins)

Μπεν Χίγκινς (Ben Higgins)

Ο Μπεν Χιγκινς ήταν ο μόνος στην πρόσφατη ιστορία του σόου που μας έκανε να πιστέψουμε πραγματικά στην ιστορία αγάπης του.

Έκλεψε τις καρδιές  των τηλεθεατών θυμίζοντας έναν πραγματικά γλυκό και αστείο άντρα που ενδιαφέρεται πραγματικά να βρει το είδος της αγάπης που είχαν οι γονείς του. Από τότε που εμφανίστηκε στο Bachelorette, η ζωή του Μπεν άλλαξε δραματικά.

Οι νέες γυναίκες τον περίμεναν έξω από το σπίτι του. Ο ευαίσθητος και όμορφος άνδρας χρειαζόταν απλώς τη σωστή γυναίκα για να την αγαπήσει και για να τον αγαπήσει. Και πίστεψε ότι θα βρει τον σύντροφό του στο Bachelor. Και όντως έγινε. Τυχερή της καρδιάς του η αεροσυνοδός, Λόρεν Μπάσνελ.

Αγαπήθηκαν, έζησαν ένα spin-off Ben και Lauren: Happily Ever After, ωστόσο το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους το 2017.

Κρις Σουλς (Chris Soules)

Κρις Σουλς (Chris Soules)

Ο Σουλς είναι αγρότης τέταρτης γενιάς από την Αϊόβα. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην εποχή του Bachelorette, όπου και τερμάτισε στην τρίτη θέση, χωρίς να κερδίσει την αγάπη της οικοδέσποινας.

Στο πλαίσιο του Bachelor και με φόντο τον αχυρώνα της οικογένειάς του έκανε ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του, Γουίτνεϊ, ωστόσο λίγους μήνες μετά το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χώρισε.

Ωστόσο, ο Κρις είδε τη ζωή του ν’ αλλάζει καθώς καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ενεπλάκη σε τραγικό δυστύχημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 66χρονου.

Άριε Λάεντικ (Arie Luyendyk Jr.)

Άριε Λάεντικ (Arie Luyendyk Jr.)

Ο όμορφος Bachelor του σόου ερωτεύτηκε αρχικά δύο γυναίκες. Αφού πρότεινε στη Μπέκα Κούφριν στη συνέχεια διέκοψε τη σχέση τους μερικές εβδομάδες αργότερα και επέστρεψε στη διαγωνιζόμενη δεύτερης επιλογής Λόρεν Μπερνχαμ.

Έκτοτε είναι μαζί. Στις 5 Ιανουαρίου 2019 καλωσόρισαν στη ζωή την κόρη τους και λίγες ημέρες μετά παντρεύτηκαν στη Χαβάη. Ο γάμος τους διοργανώθηκε από τον παρουσιαστή του σόου, Κρις Χάρισον.

Σον Λόου (Sean Lowe)

Σον Λόου (Sean Lowe)

Ο Σολ Λόου είναι μία από αυτές τις σπάνιες ιστορίες επιτυχίας του Bachelor. Ως επικεφαλής της σεζόν 17, ο Σον ομολόγησε τον έρωτά του στην Κάθριν Τζουντίτσι, την οποία παντρεύτηκε σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά την εκπομπή. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Φωφώ Μπόνιου
Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ