21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

MasterChef 5: Ποιοι παίκτες κέρδισαν τους περισσότερους Instagram followers

Μπορεί ο διαγωνισμός μαγειρικής να αποτελεί παρελθόν όμως άφησε σημαντική παρακαταθήκη πίσω του. Μια από αυτές είναι και τα Instagram profiles, με πολλούς παίκτες να εκτοξεύουν τους followers τους ενώ άλλους να μένουν περιέργως πολύ χαμηλά, παρά την πορεία τους στο MasterChef 5.

Πολλοί το χρησιμοποιούν ως μέσο προβολής, μερικοί για επαγγελματικούς σκοπούς ενώ κάποιοι λίγοι επιλέγουν να απέχουν εντελώς. Όπως και να έχει το Instagram, για όσους το εντάσσουν στην καθημερινότητα τους είναι ένα σημαντικό μέσο και οι followers του καθενός ελέγχονται τακτικά. Ποιοι παίκτες επωφελήθηκαν από την παρουσία τους στο MasterChef και ανέβασαν τους ακολούθους τους στο Instagram;

Παύλος Χάππιλος (100K followers)

Μπορεί να μην κέρδισε αλλά είναι αυτός που έκλεψε την παράσταση. O Παύλος Χάππιλος, με την έντονη προσωπικότητα του, απασχόλησε πολύ έντονα το τηλεοπτικό κοινό. Για την ακρίβεια έγινε ο αγαπημένος παίκτης συμπαικτών και τηλεθεατών, πρεσβεύοντας την διαφορετικότητα με έναν τρόπο που είχαμε καιρό να δούμε. Φυσικά αυτό επιβεβαιώθηκε και στο Instagram του, όπου οι followers του έφτασαν εξαψήφιο αριθμό.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη (81K followers)

Η νικήτρια του MasterChef, το λεγόμενο μαργαριτάρι, δεν θα μπορούσε να μην επωφεληθεί και στο instagram. Πριν τον διαγωνισμό δεν ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στο instagram, έχοντας ένα ‘ήρεμο’ προφίλ, αλλά τώρα τα η κατάσταση άλλαξε. Με πάνω από 8ο χιλιάδες followers βρίσκεται στην δεύτερη θέση, πίσω από τον Παυλίτο.

Παναγιώτης Τζαμαλής (51K followers)

Το απόλυτο είδωλο του φετινού διαγωνισμού παίζει μπάλα στο δικό του γήπεδο εδώ. Το πολυδιαφημισμένο του προφίλ στο Instagram, που τόσο σχολιάστηκε μέσα στο παιχνίδι μετράει πάνω από 50 χιλιάδες followers, πράγμα αναμενόμενο βέβαια. Γιατί αν δεν είχε ο Τζαμάλ, τότε ποιος…;

Τζιοβάνι Σκαράτζι (36K followers)

Ο Ιταλός και για πολλούς το απόλυτο που φαβορί για να κέρδιζε το φετινό MasterChef, κυμαίνεται σε ψηλά νούμερα στο Instagram. Εκεί όπου ανεβάζει όχι μόνο προσωπικές φωτογραφίες με την γυναίκα και την κόρη του αλλά και εικόνες από το μαγαζί του στην Ρόδο.

Μαρία Λαζαρίδου (25K followers)

H ομορφούλα του παιχνιδιού και πολύ δυνατή μαγείρισσα, μπορεί να αποχώρησε πρόωρα αλλά άφησε το στίγμα της στο παιχνίδι. Το ίδιο κάνει και στο Insta προφίλ της, όπου μετράει ένα σεβαστό νούμερο από followers!

Οι παραπάνω μπορεί να ήταν οι περισσότερο ‘κερδισμένοι’, αρκετοί ακόμα όμως έκαναν τη διαφορά. Στους υπόλοιπους παίκτες του MasterChef 5, η Βίλλυ Σέργη (@villysergi) έχει κοντά στους 15k followers στο Instagram ενώ λίγο πιο πίσω βρίσκεται η Μαρίνα Ντεμολάι (@marinantemollai) με σχεδόν 10K followers.

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός στο MasterChef

Στους άνδρες, ο Αλέξανδρος Συνοδινός (@alexsino) έχει κοντά στους 10k followers. Αξιοσημείωτο βέβαια είναι ότι ο Διονύσης (@sarakinis_dionisios), παρά το ότι ήταν φιναλίστ, δεν ξεπερνάει τους 7K followers. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν και από τους πιο δημοφιλής παίκτες στο MasterChef.

Δείτε ακόμα:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Χρήστος Χρήστου
Χρήστος Χρήστου
Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Αρθρογραφία σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και περάσματα από αίθουσες μοντάζ. Ιδανικά θα περιέγραφε έναν 7ο τελικό του NBA, κάποιο καθηλωτικό Grand Prix στο Interlagos ή αγώνα σνούκερ του Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Ασχολείται ιδιαιτέρως με το χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και φυσικά με το Netflix... Why Not?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ