25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

MasterChef 5: Backstage από τον μεγάλο τελικό – Όσα δεν είδαμε

Η μαγειρική ταλεντάρα, όπως την χαρακτήρισε ο Σωτήρης Κοντίζάς, τελικά έγραψε ιστορία! Η Μαργαρίτα, μετά από μια οριακή μάχη, νίκησε τον Διονύση και αναδείχθηκε η πρώτη Ελληνίδα νικήτρια. Εκτός από αυτά όμως που έδειξαν οι κάμερες στον τελικό του MasterChef 5, έγιναν αρκετά και πίσω από αυτές, στα backstage.

Μπορεί η Μαργαρίτα να ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής της βραδιάς αλλά δεν ήταν η μόνη που έκλεψε την παράσταση. Οι τρεις κριτές ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, με τον Σωτήρη Κοντιζά ειδικά να είναι σε τρελά κέφια!

Η Μαργαρίτα μεγάλη νικήτρια στον MasterChef 5

Ρεσιτάλ Κοντιζά πριν τον τελικό

Μάλιστα ήταν αυτός που κοινοποίησε στο instagram του, ένα φοβερό χορευτικό παρέα με τους Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη, την δεύτερη οικογένεια του όπως έγραψε. Όλα αυτά μερικά λεπτά πριν τον μεγάλο τελικό.

Οι τρεις κριτές στάθηκαν στην δυσκολία των δοκιμασιών του τελικού και τους υψηλούς προσκεκλημένους. Ο Κοντιζάς δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ‘μαγειρικό βουνό’ την Μαργαρίτα ενώ απάντησε και στις φήμες που τον ήθελαν να έχει ‘φάει πόρτα’ στο παρελθόν από τον διάσημο chef Jason Atherton.

Σωτήρης Κοντιζάς: H Μαργαρίτα ήταν ένα βουνό πάνω στο οποίο έπεσε ο Διονύσης.

Τα βλέμματα ακόμα τράβηξε και ο σύντροφος της Μαργαρίτας, Χρήστος, ο οποίος εμφανώς χαρούμενος και συγκινημένος είχε διάθεση για χιούμορ. Ο ζαχαροπλάστης στο επάγγελμα μάλιστα αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο του με την νικήτρια του MasterChef 5 αναφέροντας χαρακτηριστικά: ‘ Αν δεν της κάνω πρόταση γάμου, θα με κρεμάσουν στο Σύνταγμα’.

Μέσα στα εκατομμύρια των τηλεθεατών που παρακολουθούσαν όμως τον χθεσινό τελικό, ήταν και κάτοικοι από τον τόπο καταγωγής της Μαργαρίτα, την Καλλονή της Μυτιλήνης. Εκεί, λοιπόν, στήθηκε πανηγύρι, όπου φίλοι και γνωστοί της πρώτης Ελληνίδας MasterChef, γιόρτασαν την μεγάλη νίκη της Μαργαρίτας.

Δείτε ακόμα:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Χρήστος Χρήστου
Χρήστος Χρήστου
Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Αρθρογραφία σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και περάσματα από αίθουσες μοντάζ. Ιδανικά θα περιέγραφε έναν 7ο τελικό του NBA, κάποιο καθηλωτικό Grand Prix στο Interlagos ή αγώνα σνούκερ του Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Ασχολείται ιδιαιτέρως με το χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και φυσικά με το Netflix... Why Not?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ